tjenester

Hva vi gjør

Vi produserer trappen som passer ditt hjem

Når man skal ha ny trapp i enten et nybygg eller du skal bytte ut din gamle, så er det mange ting å tenke over.
Trappen skal være god og sikker å gå opp og ned i. Den skal følge dagens regelverk, TEK-17. Trappen skal tåle å være mye i bruk. Den må helst passe i et budsjett. Og i tillegg til alt dette skal den være fin å se på. Ikke så lett å finne ut av som du først trodde? 

Vi jobber hardt for å sikre at alle punktene blir fulgt. Enten du er på utkikk etter en trapp som virkelig er smykket som knytter huset sammen, eller du ønsker noe som blender inn i bakgrunnen og ikke koster for mye – så vil vi gjerne hjelpe deg!

Som et lite og lokalt firma i Lindesnes kommune har vi et team som følger deg hele veien. Våre hyggelige trappemontører eller vår selger kommer ut til deg for å måle opp og snakke med deg om ønsker. Deretter blir det tegnet 3D-skisse og opprettet et uforpliktende tilbud som du får tilsendt på mail. 

Fra siste oppmåling er normal leveringstid ca. 4-5 uker. I perioder med større pågang kan det være lenger leveringstid. Gjerne vær ute i god tid for å avtale leveringsdato.

Hva koster en trapp?

Det er vanskelig å si hva en trapp koster da det er mange faktorer som spiller inn.
Materialvalg, hvilken overflatebehandling, type vanger, rekkverk og hvor stor trappen er, er med på avgjøre trappens pris.

Trappene hos oss koster alt fra kr45.000,- til godt over kr100.000,-.
Det lureste du kan gjøre er å ta kontakt med oss for å få et tilbud på den trappen du ønsker deg.  

TRAPP

Hva trenger du?

NYBYGG

Trapp i nybygg

Et nybygg gir mange muligheter når du skal velge trapp. Vær tidlig ute i prosessen slik at du kan tilpasse den akkurat slik du ønsker. Det er lurt å beregne god plass til trappen slik at den oppfyller dagens TEK-17 krav. Dette hjelper vi deg med. Nybygg gir også muligheter til å virkelig gjøre trappen til husets smykke ved å tilføre spilevegger eller innredninger under trappen. Vi tar gjerne en prat med deg om dette over en kopp kaffe!

OPPUSSING

Oppussing e1631263861115

Selv om du pusser opp et eldre hus, trenger ikke trappen å gå på bekostning av dette. Vi har god erfaring og kan snakke med deg om hvilke muligheter som finnes. Målet er å produsere en trapp som ikke bare er god å gå i og oppfyller dagens standard, men som også er fin å se på. Det er også gode muligheter for å tilpasse den slik at den passer til stilen ellers i huset.

Innredning og oppbevaring

Innredning

Vi produserer gjerne innredninger av forskjellige slag. Eksklusivt og godt håndverk.

Spilevegg

Spiler er i vinden som aldri før. Eikespiler kan f.eks brukes som rekkverk

Oppbevaring under trapp

Hva med skuffer eller et hemmelig rom under trappen? Ekstra oppbevaring slår aldri feil.

Trenger du litt inspirasjon?

Våre samarbeidspartnere